Despre Noi

Suntem o afacere de familie, cu sediul in capitala Romaniei, infiintata in 1997. Continuam traditia, mestesugul si confectionarea pantofilor, care a fost transmisa in familia noastra din generatie in generatie.

Avem experienta in producerea de incaltaminte confortabila de inalta calitate pentru retailerii din toata Romania. Pas cu pas, ne-am dezvoltat afacerea, iar succesul ne a permis o extindere semnificativa a numarului de angajati, facilitatilor si capacitatii de productie. Suntem mandrii proprietari si creatori ai marcii de incaltaminte Antonio.

Filozofia noastra este atentia la detalii si fara compromisuri.

Produsul nostru este fabricat 100% cu mandrie în Romania. Oferim clientilor nostri atentie în toate etapele de producere a colectiilor lor de încaltaminte realizate MANUAL, combinate cu instrumente si tehnici inovatoare. Fiecare pereche de pantofi demonstreaza filozofia noastra: atentia la detalii si fara compromisuri.

Cand aveti nevoie de o pereche de tocuri elegante si sofisticate pentru un eveniment special sau cautati sandalele perfecte pentru vara si cizmele cele mai dragute pentru iarna, aveti incredere in ochii nostri experti de la Antonio Vogue. Avem fiecare stil pentru fiecare eveniment de viata semnificativ sau uzura de zi cu zi. Ne place sa va oferim acces la intreaga noastra colectie de incaltaminte, fie ca va opriti intr-una din locatiile noastre, fie ca faceti cumparaturi online din confortul casei dumneavoastra.